Select your Top Menu from wp menus

Initiativa: Pentru fraude în sportul moldovenesc – pedepse severe

O iniţiativă legislativă prin care se propun pedepse pentru trafic de influenţă în sport, fraudarea meciurilor, organizarea ilegală a pariurilor sportive, a fost înregistrată de deputaţii liberali.
Potrivit proiectului, astfel urmează completarea Codului Penal cu un nou capitol: „Fraude în domeniul sportului”. Cei care se fac vinovaţi de fraudarea meciurilor şi obţinerea scorurilor prestabilite în cadrul competiţiilor de performanţă, inclusiv antrenori, manageri ai organizaţiilor sportive sau fondatori să fie pedepsiţi cu închisoare de la 6 luni până la 4 ani, cu privarea dreptului de a conduce organizaţii sportive pe un termen de până la 5 ani.
Vor fi pedepsiţi şi cei găsiţi vinovaţi de trafic de influenţă. Cei care vor primi bunuri sau avantaje în proporţii deosebit de mari şi vor acţiona în interesul unui grup criminal organizat sau al unei organizaţii criminale vor fi pedepsiţi cu închisoare de la 3 la 7 ani sau cu o amendă de până la 1500 unităţi convenţionale.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/liberalii-propun-pedepse-pentru-fraude-in-sport/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19