Select your Top Menu from wp menus

Liberalii inițiază colectarea semnăturilor pentru demiterea lui Igor Dodon

Partidul Liberal inițiază colectarea semnăturilor pentru demiterea lui Igor Dodon din funcția de președinte. Liberalii invocă faptul că șeful statului încalcă prevederile Constituției. Anunțul a fost făcute de către liderul PL Mihai Ghimpu într-o conferință de presă susținută joi, 18 mai, în apropierea Reședinței de Stat, transmite IPN.

Mihai Ghimpu a menționat că de astăzi este lansată campania de colectarea a semnăturilor. Printre încălcările constituționale invocate de liberali este faptul că președintele ar ignora deciziile Curții Constituționale, inclusiv cea cu privire la limba română, dar și faptul că salută amânarea acordării sprijinului financiar Republicii Moldova de către Uniunea Europeană.

Liderul liberal a mai spus că această inițiativă a fost lansată încă în luna ianuarie și nu reprezintă un răspuns la colectarea semnăturilor de către socialiști pentru demiterea liberalului Dorin Chirtoacă din funcția de primar al capitalei. Potrivit lui Ghimpu, în ianuarie PL a înregistrat un proiect de suspendare a lui Igor Dodon și de organizare a unui referendum, însă nu au fost suficiente semnături.

În cadrul campaniei urmează a fi lansate mai multe spoturi, prin care cetățenii vor fi informați despre inițiativa liberalilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/liberalii-initiaza-colectarea-semnaturilor-pentru-demiterea-lui-igor-dodon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19