Select your Top Menu from wp menus

Legenda boxului, Mike Tyson, va sustine un concert la Chisinau

 Una dintre legendele vii ale boxului mondial va veni în Republica Moldova la sfârşitul acestui an, anunță portalul sportman.md.

Campion necontestat la categoria grea, Tyson nu va boxa însă la Chișinău. Fostul pugilist american lansat recent în showbiz va susţine un concert în Capitală pentru un cerc restrâns de oameni, la inițiativa omului de afaceri moldovean Gabriel Stati.

Inițial, Tyson urma să lupte cu campionul mondial Ion Șoltoianu într-un meci demonstrativ. „Cum Şoltoianu a fost arestat şi învinuit de omorârea fostului poliţist Ion Stratulat, înţelegerea a căzut”, scrie portalul sportman.md, făcând trimitere la surse neoficiale.

Luptătorul Ion Șoltoianu, acuzat de omor, rămâne si fără Ordinul Republicii care i-a fost menit mai inainte de ar fi comis crima de care este banuit.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/legenda-boxului-mike-tyson-va-sustine-un-concert-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19