Select your Top Menu from wp menus

Legea achiziitilor publice, amendată „revolutionar”, impotriva coruptiei

Deputatul PLDM , Gheorghe Cobzac, a facut astazi o declaratie de presa, afirmand ca iese la microfon cu o stire pozitiva. In calitate de sef al grupului de lucru care a lucrat asupra perfectarii Legii achizitiilor publice, acesta a declarat ca cele 55 de amendamente aprobate de legislativ vor reduce riscul coruptiei in procesul achizitiilor publice.
Un amendament, asupra caruia a atras atentia deputatul consta in faptul ca orice reprezentant al societatii civile va putea intra in grupurile de lucru formate in scopul achizitiilor publice, cu dreptul de vot consultativ.
Acesta si alte cateva amendamente la Lege au fost calificate de Cobzac ca „revolutionare”, care vor face achizitiile publice mai transparente si mai putin pasibile de coruptie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/legea-achiziitilor-publice-amendata-revolutionar-impotriva-coruptiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19