Select your Top Menu from wp menus

Lege contra temelor de acasă. Pentru ca toţi elevii să fie egali

Presedintele Frantei, Francois Hollande,  vrea sa interzica temele de casa, ca masura de reformare a sistemului de invatamant.

Francois Hollande a declarat ca va da o lege prin care va interzice temele de casa, parte dintr-o serie de masuri menite sa reformeze sistemul educational francez, relateaza stirileprotv.ro .

Care ar fi motivele presedintelui francez sa ia o asemenea masura? Holland nu crede ca este corect ca, in timp ce unii elevi sunt ajutati de parinti cu tema de casa, altii, care provin din familii dezavantajate, nu au parte de acest ajutor.

„Educatia reprezinta o prioritate”, a declarat Hollande, citat de france24.com, la o conferinta sustinuta la Universitatea Sorbona, saptamana trecuta.

„Un program de educatie este, prin definitie, un program social. Munca ar trebui depusa la scoala, mai degraba decat acasa” – o masura prin care statul se asigura ca elevii care nu pot sa beneficieze de ajutor acasa nu sunt dezavantajati.

sursa: 9am.ro

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lege-contra-temelor-de-casa-pentru-ca-toti-elevii-sa-fie-egali/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19