Select your Top Menu from wp menus

Legătura magazinelor SOCIALE din electorala lui Popenco cu o firmă COMERCIALĂ

Firma “Magazine Sociale” SRL, care a fost creată în plină campanie electorală de către o Asociaţie afiliată lui Ilan Șor are implicaţii în excluderea Innei Popenco din cursa electorală.

Candidata MSPR Ravnopravie, care este numită şi candidata lui Șor,  a fost exclusă din bătălia pentru preşedinţie pentru că a folosit în campanie bani nedeclarați la Comisia Electorală Centrală (CEC). Mai exact, Popenco a participat la coruperea alegătorilor prin distribuirea unor carduri de reducere la procurarea de produse în magazinele lui Șor, scrie Rise Moldova într-o investigaţie publicată astăzi.

Potrivit sursei, firma Magazine Sociale SRL, cea care a plătit cardurile de reduceri, a fost creată acum 14 zile, în plină campanie electorală, de către organizația „Pentru Orhei” – condusă de Ilona Șor, mama vitregă a primarului de Orhei Ilan Șor, anchetat penal în dosarul „Jaful Secolului”.

Firma „Magazine Sociale” SRL are sediul juridic în Chișinău, pe str. Tighina, 12. La această adresă sunt înregistrate mai multe companii controlate de Șor, inclusiv Dufremol SRL care deține cel mai mare lanț de magazine Duty Free din Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/legatura-magazinelor-sociale-din-electorala-lui-popenco-cu-o-firma-comerciala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19