Select your Top Menu from wp menus

Lecția clasică de jurnalism, confirmată: O americancă a mușcat un câine

„Un câine a mușcat un om – nu este o știre. O știre este atunci când un om a mușcat un câine”. Această lecție o primește fiecare student la jurnalism încă de la bun început. Ei bine, acum s-a întâmplat în realitate.

O tânără de 19 ani, din statul american Illinois, a fost dată în judecată pentru cruzime faţă de animale după ce şi-a muşcat buldogul, de trei ori, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Buldogul, la rândul său, a muşcat-o și el, pentru a se apăra, scrie The Telegraph. Câinele, cu greutate de 36 de kilograme, s-a ales cu trei urme de muşcătură pe spate, vizibile prin blana albă.

Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Anterior ea a fost reținută pentru consum de alcool fără a fi împlinit vârsta legală, de 21 de ani, și a fost eliberată în schimbul unei cauţiuni de 3 mii de dolari.

Procesul va avea loc pe data de 23 mai, anul acesta.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lectia-clasica-de-jurnalism-confirmata-o-americanca-a-muscat-un-caine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19