Select your Top Menu from wp menus

Leancă: O firmă germană ar putea crea la Orhei 2000 de locuri de muncă FOTO

Firma germană Leoni ar putea crea la Orhei 2 mii de locuri de muncă în domeniul asamblării pieselor pentru automobile. O declaraţie în acest sens a fost făcută de premierul Iurie Leancă în cadrul întâlnirii pe care a avut-o în după amiaza zilei de astăzi cu reprezentanţii administraţiilor publice de nivelele 1 şi 2 din raionul Orhei. 

Potrivit premierului, la moment  se intenţionează crearea la Orhei a unei subzone în cadrul Zonei Economice Libere Bălţi. Datorită acestui fapt se va încerca atragerea investitorului german.
Această şi alte declaraţii au fost făcute de prim-ministrul Iurie Leanca spre finalul vizitei sale  la Orhei, unde pe durata zilei de astăzi a avut câteva  destinaţii .
În dimineaţa zilei, şeful Guvernului a vizitat Liceul Teoretic Ion Luca Caragiale. Apoi – Compania “Orhei Viţ, Spitalul Raional Orhei şi satul Brăviceni . De asemenea, a fost  la Inspectortul de Poliție, unde a înmânat diplome din partea Guvernului, în contextul Zilei Poliției, care a fost marcată pe 18 decembrie.

  • Orhei Leanca 1-1
  • Orhei Leanca -1
  • Orhei Leanca -4
  • Orhei Leanca -2

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/leanca-o-firma-germana-ar-putea-crea-la-orhei-2000-de-locuri-de-munca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19