Select your Top Menu from wp menus

Leancă nu vede cum fiind deputat va susţine o altă guvernare decât PLDM-PD-PL

Iurie Leancă a declarat după şedinţa parlamentului că nevotarea Guvernului este „expresia impotenței politice”, iar ceea ce trebuie să facă mai departe cele trei partide proeuropene aflate în Parlament este să își aplece capetele în fața cetățenilor, să își ceară scuze și să relanseze negocierile privind crearea unei majorități proeuropene, funcționale.
Leancă a mai spus că, dacă PLDM, PD și PL vor accepta să se așeze din nou la masa de negocieri, în câteva zile se poate negocia un acord și se poate merge înainte.
În caz contrar, „dacă nu se va crea o coaliție PLDM-PD-PL, nu văd cum, în calitate de deputat, aș putea susține o viitoare altă guvernare”, a subliniat Leancă.
Politicianul a lăsat să se înțeleagă că ar mai accepta încă o dată să candideze la funcția de prim-ministru, doar în situația în care va fi propus de o coaliție formată din cele trei partide proeuropene.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/leanca-nu-vede-cum-fiind-deputat-va-sustine-o-alta-guvernare-decat-pldm-pd-pl/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19