Select your Top Menu from wp menus

Larmă antiincendiară din cauza unei oale uitate pe foc într-un apartament din centrul Orheiului

Pentru pompierii din Orhei săptămână a început cu o intervenţie la etajul 5 al unui bloc de locuit din centrul oraşului, iar toată larma a pornit de la o oală cu mâncare uitată pe foc. 
Luni, la o oră târzie, DSE Orhei a fost alertată din cauza fumului pe care l-a simţit o persoană ce locuieşte la etajul 6 al blocului cu 9 nivele de pe strada Sadoveanu, 28. Apelantul a crezut că e incendiu și, speriat, a telefonat la  903. Pompierii, care s-au grăbit la fața  locului, au constatat însă că fumegă mâncarea din oala uitată pe aragaz, la etajul 5.
Pentru a pătrunde în apartamentul buclucaș, care mai era și încuiat, pompierii au fost nevoiti să coboare de la etajul superior și să intre prin balcon.  În locuinţa plină de fum înecăcios a fost descoperit, dormind, un tânăr de vreo 30 de ani – nepotul proprietarei.
Potrivit inspectorului DSE Orhei, Afanasie Stici,  intervenţiile din cauza mâncării fumegânde, care poate conduce şi la adevărate icendii, nu sunt foarte frecvente în practica pompierilor. Totuşi, astfel de apeluri se înregistrează periodic şi parvin mai ales de la locatarii blocurilor cu multe etaje din oraşul Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/larma-antiincendiara-din-cauza-unei-oale-uitate-pe-foc-intr-un-apartament-din-centrul-orheiului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19