Select your Top Menu from wp menus

„Lalele, lalele, frumoasele mele lalele…” Si cele mai ieftine, de daruit

Inviorarea presarbatoreasca din jurul florilor si altor marfuri asociate zilei de 8 Martie  a pus stapanire pe Orhei.

In ajunul  sarbatorii de 8 martie  florariile din oras au devenit si mai inmiresmate, si mai multicolore, si mai ademenitoare. Preturile pornind  de la 10 lei pentru o lalea si ridicandu-se la 50 lei, pentru un trandafir. Buticurile, sectiile si tarabele cu cosmetice, parfumuri si alte lucrusoare placute si… necesare femeilor, s-au transformat in locuri de pelerinaj ale cumparatorilor-barbati. Aromele parfurmurilor pe care le-ar putea darui femeilor costa  de la 28 pana la 350 de lei.

Posibilitatile barbatilor  (de altfel, ca si cerintele   doamnelor si domnitelor orheience) sunt diferite. Unii declara ca ofera femeilor dragi  ceva modest si dragut, iar acel  ceva este desigur , in primul rand,  o floare  sau un intreg buchet . Altii sunt mai darnici si scot din pormonee sute de lei  pentru parfumuri mai scumpe,  imbracaminte   si alte multe si de toate  ce le-ar da bine in ochii persoanei pentru care s-au cheltuit.

Cel mai ‘ieftin’ trec , insa, de 8 Martie acei multi barbati-orheieni, sotiile carora se afla la castiguri, peste hotare.

Despre toate acestea – un material audio, care va fi pus pe post in reluare joi, 8 martie, la orele  8.30 si  14.30.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/lalele-lalele-frumoasele-mele-lalele-si-cele-mai-ieftine-pentru-8-martie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19