Select your Top Menu from wp menus

La viitorul scrutin parlamentar partidele de dreapta vor fi sancţionate

La viitorul scrutin parlamentar partidele de dreapta vor fi sancţionate. Aceasta a fost declaraţia Dorectorului General al IMAS , Doru Petruţu în cadrul emisiuniii În Profunzime de la Pro TV Chişinău.
Acesta spune că după 2009 deşi nu au fost înregistrate realizări majore, partidele din AIE au reuşit să menţină un echilibru în sondaje. Sondajele indicau că 40 % din respondenţi se pronunţă pentru partidele de dreapta, 40% sunt pentru partidele de stânga , iar 20% sunt indecişi. În prezent lupta politică, îndeosebi între PLDM şi PD ar putea duce la comprimarea electoratului de dreapta, deoarece cele două formaţiuni împart acelaşi segment de alegători.
Petruţi a mai spus că oamenii caută un vinovat şi că răbdarea a ajuns la limită, iar în cazul alegerilor anticipate vinovatul ar putea fi găsit în partidele de dreapta.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-viitorul-scrutin-parlamentar-partidele-de-dreapta-vor-fi-sanctionate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19