Select your Top Menu from wp menus

La Ştefan Vodă un barbat a fost omorât de fulger

Potrivit Serviciului Situații Excepționale în satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost lovit de fulger în timp ce păștea oile pe câmp.
Ploile de ieri a lăsat fără lumină opt localități din raioanele: Hâncești, Călărași, Nisporeni și UTA Găgăuzia. De asemenea, acestea au afectat și sute de hectare de culturi.
În Nisporeni, Dubăsari și Călărași aproximativ 62 de case au rămas cu geamuri sparte și acoperișuri afectate. La Glodeni au fost distruși 13 piloni de linie electrică și alți doi de telefonie. Tot ieri, ploile au provocat 14 accidente rutiere în Capitală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-stefan-voda-un-barbat-a-fost-omorat-de-fulger/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19