Select your Top Menu from wp menus

La spitalul din Orhei au fost recepţionate lucrări de reabilitare şi instalare a punctelor termice

Zilele trecute  a fost organizată recepția la terminarea lucrărilor la sub-proiectul ,,Reconstrucția rețelelor termice exterioare, instalarea punctelor termice individuale la I.M.S.P. Spitalul raional Orhei”  în cadrul etapei II a proiectului-pilot ,,Creșterea eficienței energetice la spitalul regional Orhei”.
În urma proiectului  au fost executate lucrări de schimbare a 1,5 km de rețelelor termice și instalarea a 11 puncte termice.

Proiectul-pilot „Creșterea eficienței energetice a spitalului regional Orhei” este implementat de către Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) cu suportul tehnic și financiar al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), iar suma investițiilor în măsurile de eficiență energetică au fost de peste  6,27 mln lei pentru etapa I și peste  10.65 mln lei preconizați pentru realizarea etapei II în cadrul proiectului.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice la spitalul regional Orhei” a început încă în anul 2012. Obiectivul general al acestuia fiind sporirea eficienței energetice a spitalului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-spitalul-din-orhei-au-fost-receptionate-lucrari-de-reabilitare-si-instalare-a-punctelor-termice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19