Select your Top Menu from wp menus

La penitenciarul nr.13 gardienii le cară alcool deţinuţilor. VIDEO

Direcţia Securitate Internă (DSI) a DIP a finalizat o cercetare de serviciu pe cazul demascării unei relaţii neregulamentare dintre 2 colaboratori ai Penitenciarului nr.13-Chişinău şi deţinuţi, în urma căreia a fost concediat un sergent major, iar în privinţa plutonierului major decizia de sancţionare va fi adoptată în cadrul comisiei de etică a penitenciarului.

Ofiţerii DSI în comun cu colaboratorii Serviciului Securitate a Penitenciarului nr.13-Chişinău, în perioada iulie-august au documentat activitatea celor doi colaboratori.

La data de 9 august curent, sergentul major în complicitate cu plutonierul major, ambii aflîndu-se la post, la cererea unui deţinut au favorizat transmiterea unei cantităţi de alcool dintr-o celulă în alta, contra unei remunerări, dar şi a altor bunuri.

Pentru derogarea comisă, un colaborator penitenciar a fost concediat din cadrul Sistemului Penitenciar, iar al doilea urmează a fi sancţionat disciplinar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-penitenciarul-nr-13-gardienii-le-cara-alcool-detinutilor-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19