Select your Top Menu from wp menus

La Orhei un şofer prins beat a scăpat fără amendă pentru că poliţistul rutier nu s-a prezentat la şedinţa de judecată

O cauza contraventionala a fost respinsa de Judecatoria Orhei din motivul neprezentarii in instanta a reprezentantului Politiei rutiere.
Judecatoarea Oxana Savin a mentionat drept motiv de incetare a procesului contraventional faptul ca nu doar contravenientul, dar nici politistul care a constatat contraventia, nu s-au prezentat in instanta. Asta, desi ambii au fost citati de 2 ori. Prezenta agentului constatator fiind in acest caz absolut obligatorie, judecatoarea a decis sa inceteze examinarea contraventiei.
Procesul verbal in privinta unui conducator auto care, in septembrie trecut, a fost prins beat la volanul masinii BMW , pe o strada din centrul orasului Orhei, a fost transmis in instanta la mijlocul lunii noiembrie 2012. Colaboratorul Politiei rutiere, care a constatat contraventia, nu s-a prezentat insa la niciuna din cele 2 sedinte programate pentru examinarea acestui caz. Si nici nu a instiintat instanta despre motivele absentelor de la sedintele convocate in decembrie trecut si in ianuarie curent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-orhei-un-sofer-prins-beat-a-scapat-fara-amenda-pentru-ca-politistul-rutier-nu-s-a-prezentat-la-sedinta-de-judecata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19