Select your Top Menu from wp menus

La Orhei o bătrână a FOST SALVATĂ din incendiu de vecinul său

Un locuitor al satului Jora de Jos si-a riscat viata, salvand din flacari o femeie in etate.
Dupa aceasta, barbatul a apelat pompierii, anuntandu-i despre incendiu.
In zorii zilei de 17 februarie, la stingerea incendiului au intervenit doua autospeciale de la Susleni si Orhei.

Potrivit loctenentului – major al Serviciului de Salvatori, Afanasie Stici, informatia despre incendiu a fost transmisa serviciului operativ al DSE Orhei dupa ora 5 dimineata. Imediat, la Jora de Mijloc a plecat o autospeciala cu 2 persoane din cadrul Postului de pompieri şi salvatori Susleni, iar peste cateva minute au sosit intariri – a doua autospeciala si inca 4 persoane de la DSE Orhei.

In mai putin de doua ore, pompierii au lichidat incendiul. Totusi, flacarile au reusit sa distruga acoperisul casei. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.
Batrana, care locuia singura, a scapat cu zile datorita unui satean atent si saritor la nevoie. In zorii zilei, vecinul femeiii, Alexei Rotari, a auzit cum trosneste ardezia si a observat incendiul care a izbucnit in mahala.
Barbatul a intrat in casa vecina, a scos-o pe femeie afara, iar apoi a sunat la Orhei, pentru a cere ajutorul pompierilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-orhei-o-batrana-a-fost-salvata-din-incendiu-de-vecinul-sau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19