Select your Top Menu from wp menus

La Orhei, exact acolo unde Băsescu a fost votat cu peste 90%, Guvernul de la Bucureşti aşteaptă ca oamenii sa dea votul pentru demisia lui

Una din sectiile deschise de Ministerul de Externe pentru referendumul din 29 iulie, in scopul demiterii presedintelui suspendat , Traian Basescu, se afla in sediul scolii de muzica din Orhei.
Exact acolo, unde la alegerile din toamna anului 2009 a fost, pentru prima oara, amplasata o sectie de votare pentru persoanele cu cetatenie romana, in drept sa participe la alegerile din Romania.
In noiembrie 2009 în orasul Orhei a activat o sectie de votare pentru alegerile prezidenţiale şi referendumul din Romania, amplasata în sediul şcolii de muzică din oras.
La alegerile prezidenţiale din 2009, 90 la sută din alegatorii care au votat la secţia din Orhei i-au acordat preferintă netă lui Traian Băsescu şi pentru cel de-al doilea mandat de preşedinte.
Printre votanţi s-au înregistrat nu doar orheieni, ci şi locuitori din raioanele Teleneşti, Şoldăneşti, Rezina, Ialoveni, Anenii Noi şi chiar din municipiul Chişinău.
Cu 3 zile până la referendum consilierul preşedintelui României a cheamat cetăţenii români din Moldova să nu participe la referendum. Astfel, nu vor fi validate intentiile Uniuni Social-Liberale din România, pe care le califica drept ilegale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-orhei-exact-acolo-unde-basescu-a-fost-votat-cu-peste-90-guvernul-de-la-bucuresti-asteapta-ca-oamenii-sa-dea-votul-pentru-demisia-lui/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19