Select your Top Menu from wp menus

La o primă întâlnire, femeile nu sunt atrase de băieții buni (studiu)

La prima întâlnire, bărbații se simt atrași de femeile ‘blânde și feminine’, în schimb femeile nu acordă atenție ‘băieților buni’, pe care îi consideră plicticoși, informează joi ziarul spaniol ABC, pe baza unui studiu publicat de revista Personality and Social Psychology Bulletin.Experții au studiat mecanismul care explică diferențele dintre femei și bărbați în legătură cu atracția față de persoanele de sex opus.

În cursul testelor științifice s-a folosit un eșantion format din 120 de tineri care au fost invitați să stabilească relații cu persoane de sex opus pe care nu le mai văzuseră anterior. Ulterior, li s-a cerut să spună ce anume i-a atras la persoana cu care s-au relaționat și motivul pentru care fi dispuși să continue legătura respectivă.

Autorii studiului au acordat o mare atenție ‘sensibilității’, considerată drept element cheie pentru o relație de durată, fie că e vorba despre dragoste sau de prietenie. Iar concluzia la care au ajuns este că sensibilitatea nu este absolut necesară. Mai ales în cazul femeilor, care au tendința să perceapă băieții buni ca pe niște ‘fraieri’.

Desigur, la prima întâlnire….

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-o-prima-intalnire-femeile-nu-sunt-atrase-de-baietii-buni-studiu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19