Select your Top Menu from wp menus

La începutul săptămânii salvatorii din Orhei au intervenit la tractarea din zăpadă a unui camion

La începutul săptămânii curente salvatorii din Orhei au intervenit la tractarea din zăpadă a unui camion relatează Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al Departamentului Situaţii Excepţionale.
Luni, 10 decembrie,  salvatorii din Orhei au fost apelaţi pentru a interveni la lucrările de tracţiune a unui autocamion. Acesta rămas blocat în apropierea satului Mîrzeşti, a fost tractat cu ajutorul unei autospeciale, şoferul fiind în afara oricărui pericol.
De menţionat că o avertizare meteo de Cod Galben a fost emisă de Serviciul Hidrometeo de Stat. Potrivit acesteia pe 12 decembrie se prevăd condiții meteorologice complicate:
– vor cădea precipitații, predominant sub formă de zăpadă, pe spații extinse puternice;
– vîntul temporar va prezenta intensificări în rafale de pînă la 15-20 m/s;
– izolat va viscoli și se vor forma troiene;
– local se va produce polei;
– pe drumuri se va semnala ghețuș.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-inceputul-saptamanii-salvatorii-din-orhei-au-intervenit-la-tractarea-din-zapada-a-unui-camion/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19