Select your Top Menu from wp menus

La Hmelniţk, Ucraina securiştii au omorât o femeie VIDEO

În mai multe regiuni ale Ucrainei oamenii iau cu asalt clădirile administrative. În această amiază la Hmelniţk, protestatarii au asediat clădirea SBU – securităţii din Ucraina. Un lunetist a a omorât o femeie. De menţionat că la Hmelniţk se află una din cele patru centrale nucleare active ale Ucrainei. Încă într-o regiune rebelă – Rivne, se află o altă centrală nucleară. Între timp la Sumy, miliţia din oraş a trecut de partea protestatarilor. La Kiev continuă confruntările dintre rebeli şi forţele loiale regimului.

În legătură cu evenimentele din Ucraina, care au escaladat în ultima perioadă, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene recomandă cetăţenilor Republicii Moldova, care se află sau traversează teritoriul acestei ţări, să evite regiunile afectate de acţiuni de protest în masă, îndeosebi or. Kiev.

Începând cu data de 19 februarie 2014, ora 00.00, accesul în oraşul Kiev este restricţionat pentru toate mijloacele de transport, iar recent mai multe staţii de metrou din centrul capitalei Ucrainei au fost închise.


Video streaming by Ustream


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-hmelnitk-ucraina-securstii-au-omorat-o-femeie-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19