Select your Top Menu from wp menus

La doar doi ani, îşi hrăneşte mama paralizată «gură la gură» VIDEO

Gao Qinbao, în vârstă de doi ani, din provincia Jiangsu din China, este copilul-minune al cărui dragoste pentru mama sa este fără margini. Mama lui, Zhang Rongxiang, era însărcinată cu Gao Qinbao acum trei ani când a suferit un accident crunt în urma căruia a intrat în comă.
Medicii au observat că femeia era însărcinată în patru luni în momentul în care a suferit accidentul aşa că soţul ei a menţinut-o în viaţă următoarele cinci luni pentru ca apoi, în urma unei operaţii, micul Gao Qinbao să vină pe lume.

De atunci, micuţul a petecut marea majoritate a timpului  alături de mama sa.

Mai uimitor decât acest lucru este faptul că femeia a ieşit din comă la un moment dat datorită vocii fiului ei, care se afla mereu lângă ea, ceea ce i-a dat pesete cap pe doctori, având în vedere că nu credeau că femeia îşi va mai reveni vreodată.

Femeia a rămas însă paralizată aproape în totalitate. Este capabilă să înghită totuşi, dar nu poate mesteca. Aşa că fiul ei îi mestecă mâncarea zilnic şi o hrăneşte.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-doar-doi-ani-isi-hraneste-mama-paralizata-gura-la-gura-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19