Select your Top Menu from wp menus

La DOAR 5 ANI face bani! De Ziua Vinului, la Orhei se descopera talente/VIDEO

De ziua Vinului, un baietel de 5 ani din satul Vişcăuţi a nimerit nu doar in centrul orasului Orhei, ci si in centrul atentiei publicului care s-a adunat la sarbatoare.

Copilul, cu o palarie oranje pe cap si in costum la patru ace, batea de zor toba, tinand ritmul melodiei interpretate de acordeonistul matur de alaturi.
In jurul celor doi, care evoluau la gospodaria taraneasca a Primariei Vişcăuţi, s-a format un cerc mare de spectatori.Acestia nu incetau sa-l incurajeze si sa-l aplaude pe tobosarul mic, care se numeste Alexandru Bejan.

In semn de apreciere, din public periodic se desprindea cate un admirator care il si remunera pe copilul de 5 ani

mai multe si imagini video pe Orhei.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-doar-5-ani-face-bani-de-ziua-vinului-la-orhei-se-descopera-talentevideo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19