Select your Top Menu from wp menus

La doar 14 ani – narcoman si infractor inveterat

Consumator înrăit de droguri, cu 113 infracțiuni comise  până acum, in varsta de 14 ani.

Poliția a depistat într-un apartament din  sectorul Buiucani o cantitate însemnată de droguri și aparataj special pentru prepararea lor. Minorul dobândește banii pentru droguri din furturi și jafuri, iar faptul că are doar 14 ani îl scutește de răspunderea penală, el folosindu-se la maxim de aceasta.

Baiatul neagă că ar fi un consumator de droguri, susținând că are nevoie de seringi pentru insulină, deoarece este bolnav de diabet, informeaza Moldova.org.

În apartament se mai aflau  trei indivizi, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani,  de asemenea consumatori de droguri,  anterior trași la răspundere penală pentru  furturi sau jafuri.

Minorul a fost plasat de 18 ori în Centrul de Plasament Temporar al Minorilor, fiind reținut pentru vagabondaj.

În perioada 2009-2011, baiatul a comis  113 infracțiuni, 3 – legate de păstrarea și consumarea drogurilor și 108 –  de furturi din automobile.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-doar-14-ani-narcoman-si-infractor-inveterat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19