Select your Top Menu from wp menus

La Cricova o femeie in varsta de 33 de ani si-a injunghiat iubitul

La Cricova o femeie in varsta de 33 de ani si-a injunghiat mortal iubitul cu un cutit de bucatarie. Potrivit procurorilor, totul a pornit de la o cearta iscata intre cei doi.

Crima s-a produs noaptea aceasta in oraselul Cricova. Concubinii au servit bauturi alcoolice, dupa care s-au luat la cearta. Femeia a luat un cutit de pe masa si si-a injunghiat iubitul in inima. Barbatul in varsta de 39 de ani a murit pe loc.

Oamenii legii au fost alertati de un amic al cuplului care ar fi asistat la intreaga scena. Pana la venirea procurorilor, femeia a incercat sa sterga urmele de sange de pe cutit.

Cei doi aveau si un copil in varsta de 1 an si 4 luni. Acum el se afla in grija parintilor suspectei.

Femeia este retinuta si daca va fi gasita vinovata risca pana la 20 de ani de inchisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-cricova-o-femeie-in-varsta-de-33-de-ani-si-a-injunghiat-iubitul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19