Select your Top Menu from wp menus

La Chisinau un tanar si-a omorat iubita dupa ce au facut cunostina pe internet

Un tânăr din Chișinău s-ar putea alege cu detenție pe viață pentru omor.Acesta și-a ucis iubita în iarna anului 2010.

Tinerii s-au cunoscut pe un site de socializare și au fost împreună timp de o lună.Au urmat mai multe întâlniri, iar pe 15 decembrie 2010, în timpul unei plimbări, cei doi s-au luat la ceartă.

Inculpatul și-a lovit iubita, după care a sugrumat-o şi a părăsit locul crimei. Cadavrul fetei a fost depistat peste câteva ore de către o persoană care trecea pe alături.

Instanţa de judecată i-a aplicat inculpatului o pedeapsă cu închisoare pe un termen de 20 ani, cu încasarea în contul succesorului legal a prejudiciului moral în mărime de 100 mii lei şi a prejudiciului material în mărime de peste 40 mii lei.

Procurorii însă, au anunțat astăzi că vor contesta sentinţa Judecătoriei sectorului Răşcani şi vor insista asupra pedepsei iniţial solicitate – detenţie pe viaţă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-chisinau-un-tanar-si-a-omorat-iubita-dupa-ce-au-facut-cunostina-pe-internet/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19