Select your Top Menu from wp menus

La Chişinău a fost inaugurat Anul Spiridon Vangheli

La Chişinău a fost inaugurat Anul Spiridon Vangheli. Acţiunea s-a desfăşurat în contextul Zilei Culturii Naţionale, care este marcată astăzi, în premieră în Republica Moldova, informează MOLDPRES.

Festivitatea de inaugurare a avut loc la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”, sala de spectacole a căruia a devenit neîncăpătoare pentru micii cititori şi admiratori ai operei maestrului. Spiridon Vangheli a opinat că anul 2013 ar trebui să fie anul copiilor şi al problemelor care trebuie rezolvate în Moldova. Totodată, maestrul a spus că în acest an şi-ar dori să mai editeze cărţile care încă nu au văzut lumina tiparului şi să participe la întîlniri cu micii cititori.

Anul 2013 a fost declarat de Parlament Anul Spiridon Vangheli.

Spiridon Vangheli este deţinătorul Diplomei de Onoare „Andersen”, al Medaliei de Aur a OMPI „Pentru creativitate”, cavaler al „Ordinului Republicii”, deţine Titlul Onorific „Scriitor al Poporului din Republica Moldova”, a fost distins cu numeroase premii literare, notează MOLDPRES.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-chisinau-a-fost-inaugurat-anul-spiridon-vangheli/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19