Select your Top Menu from wp menus

La activul salvatorilor de la DSE Orhei, 23 de automobile deblocate și tractate FOTO

Salvatorii de la DSE Orhei au intervenit și astăzi la deblocarea şi tractarea mai multor unităţi de transport de pe unele drumuri din raionul Orhei. Astfel de operaţiuni au avut loc pe traseul naţional Chisinău-Soroca, unde s-a produs inversarea uhui camion. Salvatorii din Orhei au intervenit şip e drumul de acces Peresecina-Ișnovăț, pentru a debloca două greidere ale serviciului rutier şi o ambulanţă.

Pe durata căderilor de zăpadă , care au început ieri, potrivit datelor DSE Orhei au fost deblocate 23 de automobile în care se aflau 56 de persoane, dintre care – 12 copii.

La ora 14 în raionul Orhei mai rămâneau blocate drumurile de acces spre 15 localităţi, iar spre altele 10 se circula cu dificultate.

  • camion rasturnat drum Orhei
  • aprilie, orhei, deblocare din nameti (3)
  • aprilie, orhei, deblocare din nameti (6)
  • aprilie, orhei, deblocare din nameti (7)
  • aprilie, orhei, deblocare din nameti (4)
  • aprilie, orhei, deblocare din nameti (2)

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-activul-salvatorilor-de-la-dse-orhei-23-de-automobile-deblocate-si-tractate-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19