Select your Top Menu from wp menus

La 84 de ani a plătit un asasin să ucidă procurorul

Caz şocant în SUA. Dorothy Canfield, o bunicuţă de 84 de ani, acuzată de furt, a plătit 7.500 de euro să închirieze un asasin plătit pentru a-l ucide pe procurorul său de caz, Brett Ligon, din Houston.
Bătrânica se afla într-o închisoare din Conroe, situată la 48 de kilometri de Houston, când i-a venit ideea să angajeze un asasin pentru a-l lichida pe procurorul care a înfundat-o. Canfield avea ascunşi bani în celula sa şi s-a lăudat altor deţinute ce pregătea. Tot agitându-se, a reuşit să găsească un amator pentru oferta pe care o credea „irezistibilă”.

Numai că asasinul plătit, care era într-adevăr un tip robust, cum şi-a dorit, s-a dovedit a fi un poliţist sub acoperire. Bunicuţa a fost pusă din nou sub acuzare, de astă dată pentru tentativă de crimă. Procurorul Brett Ligon spune că femeia voia ca asasinul plătit să-l lichideze şi pe adjunctul său, Rob Freyer. Dorothy Canfield îşi dorea ca atacurile să fie similare celor din cazurile altor doi procurori din Texas, Mike McLelland şi asistentul său, Mark Hasse, ucişi în martie, care sunt încă nerezolvate.

sursa: click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-84-de-ani-a-platit-un-asasin-sa-ucida-procurorul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19