Select your Top Menu from wp menus

La 80 de ani, un bunic recunoaşte: „M-am simţit dintotdeauna femeie!”

La optzeci de ani, britanicul James Rose poate privi cu mândrie realizările sale, o carieră de succes ca pilot militar, o viaţă de familie împlinită, trei copii şi patru nepoţi.
Şi totuşi, ajuns la vârsta senectuţii, James s-a hotărât să-şi schimbe din temelii viaţa, urmând să facă o operaţie de schimbare de sex, în urma acestui eveniment urmând să devină cea mai în vârstă persoană din lume se supune unei astfel de proceduri chirurgicale.

James a declarat tabloidului The Sun câ a simţit că îşi doreşte să fie femeie încă de când avea nouă ani.
În urmă cu 30 de ani, James a început să-şi expună un comportament fetişist, îmbrăcându-se cu haine femeieşti, dar numai în spaţiul privat oferit de locuinţa sa. Soţia lui nu a putut accepta convieţuirea sub aceste aspecte, după 42 de ani de căsnicie, cei doi divorţând.

În urmă cu doi ani James a avut destul curaj să-şi exprime public dorinţa de a deveni femeie, o dată cu acest eveniment schimbându-şi si numele în Ruth.
„Am o vârstă, nu mă mai interesează relaţiile sexuale, nu pentru asta fac operaţia. Acum însă oamenii sunt mai toleranţi şi nu mai are rost să te ascunzi, poţi să te porţi natural. Am simţit cum viaţa mea a înflorit după ce am făcut publică sexualitatea mea”.

Până  la operaţia de schimbare de sex, programată pentru luna octombrie a anului viitor la un spital din Londra, James urmează un tratament cu hormoni.

Recordul anterior pentru cea mai bătrână persoană care a făcut schimbare de sex era deţinut de Roy Colton, care s-a operat când avea 75 de ani.

sursa: jurnal.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-80-de-ani-un-bunic-recunoaste-m-am-simtit-dintotdeauna-femeie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19