Select your Top Menu from wp menus

La 19 ani, racolată de o altă tânără pentru prostituţie în Cipru VIDEO

O  fată în vârstă de 19 ani, originară din orașul Ungheni, s-a adresat la Politia din   Chişinău, precum că în luna ianuarie a.c., ar fi fost îndemnată şi determinată la practicarea prostituţiei în Cipru. O tanara în vârstă de 25 ani  i-ar fi pregătit fetei  actele necesare şi i-ar fi asigurat deplasarea prin regiunea Odesa, profitând de încrederea şi vulnerabilitatea victimei.

Potrivit fetei, ea ar fi fost angajată într-un club de noapte şi impusă să se prostitueze, fiind agresată zilnic de către patronii clubului. Aceştia i-ar fi spus victimei că are o datorie de bani pe care trebuie s-o returneze, astfel ea ar fi prestat servicii sexuale până a întors suma de 5 000 de dolari SUA.
Potrivit Politiei, pe  acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru trafic de  fiinţe umane, iar presupusa proxeneta risca  închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-19-ani-racolata-de-o-alta-tanara-pentru-prostitutie-in-cipru-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19