Select your Top Menu from wp menus

La 14 mai, CEC va începe recepționarea documentelor concurenților electorali

Comisia Electorală Centrală va începe recepționarea actelor pentru înregistrarea concurenților electorali la data de 14 mai, transmite MOLDPRES.

Membrii Comisiei Electorale Centrale au stabilit în ședința de astăzi data la care va începe recepționarea actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Astfel, acest proces va începe în data de 14 mai și va dura până la 11 iunie inclusiv.

În aceeași perioadă, vor putea fi depuse și documentele pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților independenți la funcția de deputat.

Candidații vor trebui să prezinte între 2000 și 2500 de semnături în favoarea lor, iar numărul de semnături pentru candidatele femei este de două ori mai mic.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-14-mai-cec-va-incepe-receptionarea-documentelor-concurentilor-electorali/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19