Select your Top Menu from wp menus

La 14 ani, mai batrana decat propria mama. Tragedia unei adolescente

Adolescenta Hayley Okines suferă de sindromul progeria, o boală ce o face să îmbătrânească prematur, iar doctorii i-au spus că nu va trăi decât până la 13 ani. Dar Hayley a împlinit acum 14 ani şi a reuşit chiar să-şi publice autobiografia.

În cartea ei, scrisă cu ajutorul mamei sale, Hayley vorbeşte despre trăirile normale ale unui adolescent, pasiunile pentru starurile din muzică sau neplăcerile provocate de şcoală. Cititorul are însă şi o viziune unică în viaţa unui copil ce îmbătrâneşte de opt ori mai repede, ajungând acum, la 14 ani, să aibă corpul unei bătrâne de 105 ani, scrie Mediafax.ro.

În ciuda condiţiei sale, Hayley este optimistă. „Mama spune că sunt una la opt milioane din cauza bolii de care sufăr. Eu simt că am un plan pentru viitor. Cred că poate mă voi căsători atunci când voi creşte mai mare. Dar mama spune că alesul trebuie să fie unul special care să vadă dincolo de boala mea”, a spus Hayley, informează Daily Mail.

În scurta sa viaţă, Hayley a reuşit să-şi îndeplinească un vis. L-a întâlnit pe preferatul ei din muzică, Justin Bieber.

sursa: mediafax.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/la-14-ani-mai-batrana-decat-propria-mama-tragedia-unei-adolescente/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19