Select your Top Menu from wp menus

L-a împuşcat şi apoi l-a tăiat. Un bărbat din Oniţcani, omorât la Coşerniţa, raionul Criuleni

Suspectat de savarsirea acestei crime odioase este un barbat de  

 34 de ani, originar din satul Speia, Aneni-Noi. Acesta a fost încătuşat de politie la o saptamana dupa ce l-a ucis cu bestialitate pe un barbat mai in varsta cu 11 ani.  Victima a fost omorata printr-o  împuşcătura în cap, după care  suspectul l-ar mai fi tăiat  cu toporul în regiunea gîtului.

 Interogat de poliţie, bănuitul şi-a recunoscut vina. Crima a avut loc

in curtea unei case din satul Coşerniţa. Politia a stabilit ca cadavrul ucisului apartine unui batbat  in varsta de 45 de ani, originar  din satul Oniţcani, raionul Criuleni.

Poliţia cercetează cazul pentru a stabili cauza săvîrşirii omorului, suspectul fiind cercetat penal în stare de arest pentru  “Omor intenţionat” si risca  închisoare de la 12 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă, informeaza serviciul de presa al MAI.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/l-a-imputcat-si-apoi-l-a-taiat-un-barbat-din-onitcani-omorat-la-cosernita-raionul-criuleni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19