Select your Top Menu from wp menus

Kommersant: Cazul lui Semion Niculin, monitorizat de Chişinau

Potrivit lui  Ivan Bularga, colaborator al Ambasadei Moldovei in Ucraina, institutia tine cazul lui Semion Niculin la control si urmareste ca drepturile cetatenului moldovean sa nu fie inculcate, scrie marti publicatia ‘Kommersant Moldova’.

Bularga si alti colaboratori ai Ambasadei au avut intrevederi cu Niculin si cu avocatul lui.  In acelasi timp, secretarul de presa al  MAEIE a declarat ca se  intreprind masurile necesare pentru acordarea ajutorului consular, apararea drepturilor si intereselor lui Niculin.

SIS din Moldova a refuzat sa comenteze cazul fara un demers oficial din partea publicatiei.

Semion Niculin a fost arestat in aprilie anul curent, fiind invinuit de “spionaj impotriva Ucrainei”. Pentru aceasta infractiune, Codul Penal al Ucrainei prevede de la 8 pana la 15 ani de inchisoare. In prezent Niculin se afla in arestul Serviciul de Securitate al Ucrainei.

sursa: kommersant.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/kommersant-cazul-lui-semion-niculin-monitorizat-de-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19