Select your Top Menu from wp menus

Klaus Iohannis a prezentat o scrisoare de sprijin de la Angela Merkel

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a prezentat la interviul Adevarul Live o scrisoare de sustinere pe care a primit-o de la cancelarul german Angela Merkel, document in care Merkel scrie ca „Va doresc multa determinare si energie si sper intr-o victorie a dvs. si a ACL”. Iohannis l-a atacat dur pe Victor Ponta pentru incercarea de a „inventa o axa Bucuresti – Beijing” si i-a cerut din nou lui Ponta sa convoace Parlamentul pentru a pica la vot proiectul de lege care permite amnistia si gratierea marilor corupti.

In ceea ce priveste relatia cu Rusia, Iohannis a respins categoric ideea unui dialog al Romaniei cu Moscova separat de cadrul trasat deja de UE si NATO. Iohannis a mai spus ca a trait „foarte intens” dezbaterile electorale cu Ponta de la Realitatea TV si B1 TV.

Iohannis a mai spus ca „nu am nici un motiv sa cred ca BOR s-a implicat institutional in campanie”, dar a acuzat PSD si pe Victor Ponta ca „au bagat cu forta Biserica si tema religiei in campanie”, calificind drept „jenanta” aceasta campanie a PSD.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/klaus-iohannis-a-prezentat-o-scrisoare-de-sprijin-de-la-angela-merkel/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19