Select your Top Menu from wp menus

KGB-ul de la Tiraspol : „preşedintele” Şevciuk a fost vizat de o bomba

KGB-ul de la Tiraspol a depistat marti un dispozitiv explozibil pe itinerarul „preşedintelui” enclavei separatiste, Evgheni Şevciuk, care se deplasa la Tigina, localitate unde s-au desfăşurat o serie de manifestaţii de comemorare a conflictului de pe Nistru, din 1992.

„La ora 08.10, pe strada Ermakov din oraşul Bender, într-o scorbură dintr-un copac a fost depistat un dispozitiv explozibil cu greutatea de 400 de grame. Acesta a fost transmis experţilor din cadrul batalionului „Delta” pentru examinare”, informează serviciul de presă al „preşedinţiei de la Tiraspol.

Tot marti
, la Tighina, Evgheni Şevciuk a swclarat că ar fi avut o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Acesta a refuzat să spună unde şi în ce condiţii a avut loc întâlnirea, declarând doar că „în cazul în care Timofti este ales în conformitate cu Constituţia Republicii Moldova, atunci acesta este liderul care este responsabil pentru viitorul Moldovei”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/kgb-ul-de-la-tiraspol-sustine-ca-presedintele-sevciuk-a-fost-vizat-de-o-bomba/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19