Select your Top Menu from wp menus

Katy Perry: un look nou, cu tunsoare si sânii bandajaţi VIDEO

Katy Perry merge la război în noul ei videoclip. Cântăreața, care este în proces de divorț cu Russell Brand, face tot posibilul să renunțe la feminitatea ei și se transformă într-un soldat.

Povestea din videoclipul ei se potrivește destul de bine cu cea din viața reală a cântăreței. Protagonista își părăsește iubitul infidel, merge într-o toaletă publică unde își taie singură părul, iar apoi își bandajează sânii foarte strâns pentru a șterge orice urmă de feminitate. După aceea se înrolează în armată unde trece printr-o mulțime de ipostaze, scrie libertatea.ro.

Chiar și îmbrăcată în soldat și pictată de față, cu sânii bandajați și cu părul scurt, Katy Perry este tot sexy.

Chiar dacă publicul a asociat povestea clipului cu viața reală a cântăreței, vedeta susține că piesa a fost scrisă cu doi ani în urmă și nu are nicio legătură cu divorțul dintre ea și Russell Brand.
Katy Perry (27 de ani) și Russell Brand (36 de ani) s-au despărțit după ce comediantul a depus actele de divorț la sfârșitul lunii decembrie 2011 motivând direfențe ireconciliabile. Se pare că artista va scoate o carte și un film despre mariajul și începutul carierei ei, pentru care primi o avere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/katy-perry-un-look-nou-cu-tunsoare-si-sanii-bandajati-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19