Select your Top Menu from wp menus

Katie Holmes – Tom Cruise: Divorţ anunţat – divorţ realizat

Katie Holmes care a bagat divort de  Tom Cruise va primi cate 3 milioane de dolari pentru fiecare an trait alaturi de celebrul  actor de la Hollywood.  

Tom Cruise si Katie Holmes, doi dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood,  lasa in urma  o casatorie de cinci ani.  Conform contractului prenuptial, Katie trebuie sa obtina minim 3 milioane de dolari pentru fiecare an in care a fost casatorita cu Tom Cruise, sctie procinema.ro. Astfel, Katie va primi cel putin 33 de milioane de dolari pentru cei 5 ani de casatorie, plus o casa in California. Asta, din averea lui Cruise , ridicata la suma de 275 de milioane de dolari  .

In  ultimul timp, Holmes a aparut mai tot timpul obosita si extenuata. Daca Tom a avut succes in ultimii ani cu filmele sale, Katie a avut grija de fetita lor si aparea destul de des singura. In timp ce ea locuia in New York si avea grija de fiica lor,  Suri, Tom calatorea in intreaga lume pentru a-si promova proiectele cinematografice.

Se pare ca actrita s-a simtit dezgustata de actor dupa ce a vazut coperta revistei W, in care Cruise apare machiat, cu plete si imbracat ca un rocker.

Holmes, care a marturisit ca avea postere cu Cruise in camera cand era mai mica, a descoperit ca in realitate  lucruruile nu sunt perfecte si casatoria cu un om depedent de munca si un megastar cu viziuni religioase ciudate nu este chiar ce isi doreste.

sursa: procinema.ro

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/katie-holmes-tom-cruise-divort-anuntat-divort-realizat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19