Select your Top Menu from wp menus

Katie Holmes si Suri Cruise au renuntat la lux – Foto

Desi are numai sase ani, Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise siKatie Holmes , s-a bucurat, pana acum doua luni, de luxul si bogatia pe care altii nu si le permit intr-o viata.

Micuta a fost rasfatata inca din primele zile dupa nastere, iar averea tatalui sau a facut posibil ca Suri sa aiba hainute in valoare de milioane de dolari, sa se bucure de serviciile unor angajati proprii sau chiar sa aiba locuinta sa personala.

Dupa recentul divort al parintilor ei, fetita a fost nevoita sa renunte la stilul de viata extravagant si sa duca o existenta normala. De altfel, Katie Holmes a fost intotdeuna de parare ca Suri este un copil mult prea rasfatat, asa ca acum incearca sa o invete care sunt adevaratele valori umane.

Cele doua – mama si fiica- au fost fotografiate recent intr-un parculet din Toledo, Ohio. Suri Cruise si Katie pareau ca se distreaza foarte bine impreuna, iar activitatile obisnuite, precum plimbarea cu bicicleta sau sporovaiala intre fete le-au oferit mult mai multa satisfactie decat orice avere.