Select your Top Menu from wp menus

Kapushon lanseaza un nou videoclip la piesa “Fratica da-mi o bucatica” VIDEO

După ce a făcut senzație cu melodia „A Nimanui”, rapperul moldovean Kapushon lanseaza o noua piesa in colaborare cu beatmaker-ul ucrainean DJ Khursey si Gloria Gorceag.

Kapushon trece peste regulile clasice pe care le impune industria muzicala din Republica Moldova si prezinta un single nonconformist “Fratica da-mi o bucatica”, care se bucura de un videoclip fierbinte.
“Piesa este o parodie la gangsta’ rap-ul american. De obicei in piesele de gangsta’ rap, americanii vorbesc despre arme, fete, bani si droguri. La noi interpretii incearca s-o faca la fel, insa mie personal imi pare banal, fiindca in Moldova nu se traieste ca-n piesele rapperilor afro-americani. Am zis ca, de ce nu as povesti in acelasi stil rau si banditesc, dar despre o tema care ne este apropiata tuturor moldovenilor”a mentionat interpretul.
Videoclipul a fost regizat de Ion Usatyi, iar scenariul ii apartine chiar interpretului. Montajul este realizat de Ion Guzu (Guz).
In imaginile clipului apar atat colegii interpretului cit si alti actori: Mariana Gruscean, Iana, Ion Usatyi, Guz, Byte, Smally, DJ Kirumba, Seryoga Tattoo Maker, Mani, Anatol Melnic, Gutsa, Mariana Donciu si motanul „Usia”.

Piesa “Fratica da-mi o bucatica” va fi inclusa pe cel mai nou album al interpretului care va lansat la sfirsitul anului 2014.

“Albumul al carui nume este păstrat momentan in secret, va contine piese cu mesaje puternice si poate chiar mai pozitive” a precizat Kapushon.
Compozitor, aranjor: DJ Khursey
Textier: Kapushon


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/kapushon-lanseaza-un-nou-videoclip-la-piesa-fratica-da-mi-o-bucatica-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19