Select your Top Menu from wp menus

Jurnalistă bătută cu bestialitate

Elena Milaşina, jurnalistă de la ziarul rus de opoziţie “ Novaia Gazeta” a fost bătută cu bestialitate  în noaptea de miercuri spre joi, la periferia Moscovei, relatează AFP.

„Erau doi cei care ne-au agresat. Ne-au bătut cu sălbăticie, cu lovituri de picioare şi de pumni, pe faţă şi în cap, ne-au rupt dinţii. I-au smuls calculatorul prietenei mele, mi-au furat banii”, scrie jurnalista pe blogul său, citată de Gândul.

Elena afirmă că a mai fost ţinta unei tentative de agresiune în 2006 la Beslan (Caucazul rus).  Tentativa  s-a soldat cu moartea a peste 330 de persoane, între care numeroşi copii.

„În 2006, nu au avut timp să mă bată la Beslan. În 2012, au putut să o facă la Balaşiha. Este progresul decăderii în regimul lui Vladimir Putin”, meţionează jurnalista.

Jurnalista este autoarea mai multor anchete privind încălcarea drepturilor omului în Caucazul rus şi privind asasinarea Annei Politkovskaia, jurnalista asasinată în 2006.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/jurnalista-batuta-cu-bestialitate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19