Select your Top Menu from wp menus

Jumătate din moldoveni: actualele forţe politice sunt impotente – vrem forţe politice noi.Studiu

50,9% dintre respondenţii unui sondaj consideră că actualele forţe politice nu sunt în stare să coată ţara din situaţia dificilă în care se află. 40,2% sunt de părere că sunt în stare, iar aproape 9% nu ştiu sau nu au un răspuns. Mai mult de jumătate din cei chestionaţi consideră că pentru a putea scoate ţara din situaţia actuală este nevoie să apară forţe politice noi.Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Investigaţii Sociologice şi Marketing CBS-AXA.

Aproape 29% din persoanele chestionate au declarat că responsabili de situaţia proastă din ţară este Alianţa pentru Integrare Europeană; 22,8% declară că opoziţia (Partidul Comuniştilor).

Sondajul a fost realizat în perioada 6-15 iulie 2012, pe un eşantion reprezentativ de 1228 de persoane cu vârsta de peste 18 ani din 91 de localităţi. Marja de eroare este ± 3%.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/jumatate-din-moldoveni-actualele-forte-politice-sunt-impotente-vrem-forte-politice-noi-studiu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19