Select your Top Menu from wp menus

Judecatorul din Teleneşti prins cu mită va ajunge în faţa colegilor săi

Procuratura Anticorupţie a finalizat şi expediat instanţei de judecată cauza penală de învinuire a judecătorului din cadrul Judecătoriei raionului Teleneşti de comiterea coruperii pasive.

Magistratul a fost reţinut în flagrant, pe 11 octombrie, în biroul său de serviciu, de procurori şi ofiţerii CNA, imediat după primirea sumei de 200 de dolari de la avocatul unei părţi într-un litigiu civil. Banii au fost solicitaţi şi primiţi de judecător pentru a pronunţa o încheiere de scoatere de pe rol a cererii părţii oponente în acest proces.

Conform competenţei teritoriale, respectiva cauză penală a fost expediată pentru examinare Judecătoriei din Teleneşti. Concomitent, pentru a asigura caracterul obiectiv, operativ şi imparţial în cadrul examinării respectivei cauze penale, Procurorul General a înaintat Curţii Supreme de Justiţie un demers cu solicitarea de a strămuta examinarea acestei cauze penale către o altă instanţă de judecată de acelaşi nivel.

Dacă va fi recunoscut vinovat, magistratul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani cu amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 3 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/judecatorul-din-telenesti-prins-cu-mita-va-ajunge-in-fata-colegilor-sai/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19