Select your Top Menu from wp menus

Reprezentantii APL, judecatorii, procurorii, nu si-au declarat averile

Judecătorii, procurorii și primarii sunt cei mai mari restanțieri la capitolul depunere a declarațiilor pe venit pentru anul 2011. ”Procesul de depunere în rândul judecătorilor şi procurorilor este foarte slab. Şi mai mare problemă  avem în rândul reprezentanților administrației publice locale”, a menționat joi, 2 februarie, preşedintele Comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe, Veaceslav Ioniţă.

Legiuitorul a precizat, la ședința Comisiei Centrale de Control,  că până acum au fost depuse 1.250 de declarații, dintre care  95 la sută s-au depus în ultima zi. „Unele declaraţii provoacă zâmbetul şi tristeţea. Sunt făcute de ochii lumii”, a menționat Veaceslav Ioniță. Totodată, acesta a atenționat că din cauza legislației imperfecte, timp de 20 de ani, au fost iniţiate doar cinci dosare, iar nimeni nu a fost pedepsit.

La ședință s-a decis ca Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei trebuie să pregătească timp de 2 săptămâni un raport privind declaraţiile de avere ale demnitarilor.

Funcţionarii publici trebuiau să depună declaraţiile pe venit pentru anul 2011, până la 31 ianuarie 2012.

sursa: arena.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/judecatorii-si-procurorii-isi-ascund-veniturile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19