Select your Top Menu from wp menus

Judecătoria Orhei l-a achitat pe Gheorghe Petic

Photo Credit To unghiul.com

La aproape trei ani de la condamnare, fostul poliţist din Ungheni, Gheorghe Petic, a fost achita ieri de Judecătoria Orhei în dosarul în care era acuzat de viol.

Se întâmplă după ce pretinsa victimă a violului și-a retras acuzaţiile, oferind detalii despre cum a fost fabricat dosarul. Petic afirmă că va cere despăgubiri financiare și morale.

„Republica Moldova va avea de dat socoteală pentru că a promovat judecători și procurori corupți”, a scris Petic pe pagina sa de facebook. El a mai spus că va fi fericit când toate dosarele politice fabricate vor fi achitate.

Petic a fost condamnat în martie 2019, de magistrații Judecătoriei Orhei, la trei ani și șase luni de închisoare pentru viol. Acestuia i-a fost aplicată și o amendă de 30 de mii de lei. El s-a declarat nevinovat și a susținut că dosarul a fost fabricat, după ce a făcut declarații împotriva guvernării democratice.

Gheorghe Petic a fost eliberat după nouă luni de detenție.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/judecatoria-orhei-l-a-achitat-pe-gheorghe-petic/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19