Select your Top Menu from wp menus

Judecătoare la Orhei până la atingerea plafonului de vârstă

Preşedintele Nicolae Timofti a semnat un decret prin care a numit în funcţie 11 judecători.
Trei magistrați au fost numiți în funcție până la atingerea plafonului de vârstă, printre aceştia şi Viorelia Varaniță – judecător la Judecătoria Orhei.
În prealabil, președintele Timofti a avut o discuție cu magistrații, cărora le-a cerut să contribuie la restabilirea încrederea populației în actul de justiție, prin activitatea lor de acum înainte. Șeful statului le-a amintit magistraților despre importanța respectării Codului deontologic al judecătorului, și în primul rând a corectitudinii în raport cu părțile aflate în proces.
În același timp, Nicolae Timofti a dat asigurări că are încredere în noua generație de judecători.Majoritatea judecătorilor numiți în funcție de către șeful statului au în jur de 30 de ani, iar 4 dintre ei nu au depășit această vârstă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/judecatoare-la-orhei-pana-la-atingerea-plafonului-de-varsta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19