Select your Top Menu from wp menus

Judecata din Moscova a amendat cu 150 mii ruble încă un ales al poporului pentru ”discreditatea forțelor armate a FR”

Judecătoria raionului Gagarin, a amendat cu 150 mii ruble rusești președintele districtului municipal Lomonosov din Moscova, Gordei Nefiodov pentru discreditarea forțelor armate ale Federației Ruse. Cu aceeași sumă a fost amendată și președinta districtului municipal Gagarin, Elena Rusacova, scrie BBC.
Pe 3 martie în Consiliul Federației al Rusiei ( camera superioară a Parlamentului rus) a fost expediată adresarea a 4 consilieri municipali în care se spunea că președintele rus a pierdut legătura cu realitatea, luând decizia de ataca Ucraina, sub pretextul ”denazificării”, iar decizia va deveni o rușine de neșters pentru toți locuitorii Rusiei. Consilierii au solicitat camerei superioare a Parlamentului rus să abroge imediat hotărârea privind utilizarea armatei ruse peste hotare, toți cetățenii au fost îndemnați să își exprime poziția anti-război, iar angajaților organilor de drept li se cerea să oprească violența contra protestatarilor. Adresarea a fost plasată pe site-ul districtului municipal Lomonosov.
Potrivit BBC apărarea consilierului Nefiodov nu și-a recunoscut vinovăția, după ce pe 31 martie procuratura a pornit un dosar privind o contravenție administrativă.
Avocatul consilierului spune că deocamdată nu a primit hotărârea judecății și nu cunoaște până la urmă pentru ce a fost judecat alesul local, pentru publicarea adresării pe site-ul municipalității sau pentru semnarea acesteia și expedierea în Consiliul Federației.

sursa: BBC


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/judecata-din-moscova-a-amendat-cu-150-mii-ruble-inca-un-ales-al-poporului-pentru-discreditatea-fortelor-armate-a-fr/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19