Select your Top Menu from wp menus

Jose Manuel Barroso a salutat apropiata semnare a Acordului de Asociere a Moldovei la UE

Președintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso a salutat apropiata semnare a Acordului de Asociere a Republicii Moldova la UE, inisistând că de pe urma lui vor beneficia toți locuitorii țării. Vorbind la Bruxelles după o întrevedere cu premierul Iurie Leancă, șeful executivului european a anunțat că Bruxelles-ul a aprobat în principiu eliminarea unor bariere pentru exportul de fructe și legume moldovenești și a trecut în revistă alte forme de asistență în plină desfășurare. Barroso a salutat de asemenea recenta eliminare a vizelor pentru moldoveni:

„Asta înseamnă mult pentru fiecare cetățean al Moldovei care poate veni pentru prima oară fără viză, arătând cât de apropiați sunt moldovenii de Uniunea Europeană”.

Jose Manuel Barroso a lăudat cooperarea Moldovei cu România, cu sprijinul UE, pentru diversificarea surselor de energie, a reafirmat sprijinul blocului european cu 28 de membri pentru integritatea teritorială și suveranitatea Republicii Moldova și a confirmat că va merge în luna iunie la Chișinău cu ocazia unui forum de afaceri.

Vorbind despre acordul de asociere, Barroso a spus că el nu este scopul final al cooperării bilaterale.

„Vreau să vă spun că noi credem în perspectiva europeană a Moldovei”, a spus Barroso.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/jose-manuel-barroso-a-salutat-apropiata-semnare-a-acordului-de-asociere-a-moldovei-la-ue/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19