Select your Top Menu from wp menus

Japonia: Trei condamnaţi la moarte au fost spânzuraţi

Trei condamnaţi la moarte au fost executaţi prin spânzurare joi în Japonia, a anunţat Ministerul Justiţiei, preluat de AFP.
Cei trei condamnaţi au fost spânzuraţi în zorii zilei. Acestea au fost primele execuţii de la 27 septembrie şi după ce guvernul condus de conservatorul Shinzo Abe şi-a intrat în atribuţii la 26 decembrie.
‘Este vorba despre cazuri de o cruzime extremă în care au fost pierdute vieţi preţioase’, a declarat într-o conferinţă de presă ministrul justiţiei, Sadakazu Tanigaki, adăugând că a ordonat execuţiile ‘după o examinare amănunţită’.
Unul dintre cei executaţi este un bărbat de 44 de ani ce a violat şi ucis o fetiţă de şapte ani, în 2004, după care i-a trimis mamei acesteia fotografia victimei.
Celelalte două persoane spânzurate, doi bărbaţi, aveau 29 şi, respectiv, 62 de ani.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/japonia-trei-condamnati-la-moarte-au-fost-spanzurati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19